• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Trivia night - Movie night

10.12.2018
20:00
Štuk
Maribor
Veseli december se začenja in kaj je lahko lepše kot to, da se v sproščenem in prazničnem vzdušju skupaj s prijatelji poveselimo in razmigamo možgančke na novem, tokrat prazničnem Trivia večeru.

 

Veliko svojega časa preživiš za TV ekranom, prenosnikom in si dober poznavalec filmov ter serij? Veš v katerem delu mladi čarovnik Harry Potter premaga baziliska? V katerem filmu Tom Hanks odigra vlogo zvestega in prikupnega filmskega junaka iz Alabame?

Za en večer bomo lahko odmislili študijske skrbi ter se v družbi prijateljev pomerili v poznavanju filmske industrije, saj bo tokratna Trivia izvedena na temo: »Movie night«

Trivia night bo ponovno izveden v dvorani Štuk, kar pomeni, da se bo Trivie lahko udeležilo 40 ekip! Ekipe se bodo pomerile v poznavanju filmov, serij, igralcev in v splošni filmski razgledanosti. Posebnost tokratne Trivie je, da se boste tekmovalci lahko pomerili tudi v poslušanju zvočnih posnetkov in gledanju posameznih izsekov iz filmskega sveta. 

Pridružite se nam v ponedeljek 10. decembra na prazničnem Trivia nightu, ter se skupaj z nami podajte na popotovanje po filmskem svetu. 

Tekmujete v ekipah, ki so lahko sestavljene iz največ 4 članov. Najboljše tri ekipe prejmejo zanimive nagrade. Prijava ekip bo potekala preko spleta in sicer na naslednji povezavi: http://bit.ly/TriviaNight_ŠOUM


Si upa?š pokazati svoje znanje? Ne odlašaj in se brž prijavi!

Se vidimo!?

 

Prenesi v: