• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Lampiončki 2019 - novi datum

21.5.2019
13:00
Maribor
Maribor
Zacvetele so trobentice in zvončki, spet so na vrsti LAMPIONČKI. 14. maja že v 39. izvedbi!

 

Lampiončki veljajo za simbol mariborskih študentov, povezujejo številne generacije, letos se bo izvedla že 39-ič zapovrstjo, kar prireditev uvršča med dogodke z najdaljšo tradicijo v Sloveniji.

Celotno dogajanje, tako dnevno, kot večerno, se bo tudi tokrat odvijalo na travnati ploščadi v študentskem kampusu na Gosposvetski v Mariboru.

Dnevni del se prične ob 13. uri, kjer bomo obiskovalci lahko koristili številne aktivnosti, od 18. ure naprej pa se dogodek prelevi v koncertno dogajanje, kjer tudi letos ne bo manjkalo zvenečih glasbenih imen.

– FAT BUTLERS – ZMAGOVALCI ŠOUROCK’19
– LETEĆI ODRED
– HELP! A Beatles Tribute
– TABU
– SIDDHARTA
– AKUSTIČNI ORGAZEM
– – – – –
Za noro vzdušje poskrbijo tudi DJ KILLY, TONY BOŽANSKI, MATTIAS in DJ RUFI.


Vstopnina:
EARLY BIRDS: 3 EUR // ????????????????????
REDNA PREDPRODAJA: 5 EUR
NA DAN DOGODKA: 7 EUR

 

 • Kavarna ŠTUK, posebna akcija 5+1 (kupiš 5 kart, dobiš 1 gratis)
 • Eventimova prodajna mesta: Petrol, Omv, Pošta Slovenije, Big bang, Europark Maribor, Trafike 3dva …
 • Spletna prodaja Eventim: http://bit.ly/Lampioncki2019

Prenesi v: