• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Študentski pohod Pohorje

8.5.2019
15:00
ŠOUM
Maribor
Po Kalvariji študenti osvajamo še "streho" mesta Maribor. Pridruži se nam na skupinskem vzponu na Mariborsko Pohorje.

 

V sklopu projekta »Aktivna študentska pomlad« organiziramo skupinski pohod na Pohorje. Aktivnost bomo izvedli v popoldanskem času, z zborom ob 15. uri pred ŠTUKom. Pohod bo potekal po znani trasi od vznožja Pohorja do vrha. Organiziran bo avtobusni prevoz od Štuka, do vznožja Pohorja. Za spust v dolino bomo uporabili sani (ne za sneg :) ), prav tako je organiziran avtobusni prevoz nazaj do Štuka.

Na vrhu si bomo postregli z organizirano malico, malica bo vsebovala zdrave prigrizke in napitke.

Za lažjo organizacijo prevoza se prijavi na: https://forms.gle/KH5n6mBoPvS7eSZK6

Dogodek (prevoz, majica za udeležence, zdrav prigrizek, vožnja z adrenalinskimi sankami, promocijski material) je za študente BREZPLAČEN! Pohiti, število mest je omejeno!

 

Prenesi v: