• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Kuharska delavnica

27.5.2019
17:00
Maribor
Maribor
Ste se naveličali študentskih bonov? Bi radi presenetili svoje cimre ali svojo boljšo polovico z dobrim obrokom?

 

Potem je kuharska delavnica, ki jo pripravlja ŠOUM v sodelovanju z Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem Maribor, prava za vas!

Organiziramo jo v sklopu projekta Aktivna študentska pomlad.
Ker kuhinje v študentskih domovih niso najbolje opremljene, vam bodo kuharji pokazali, kako lahko vseeno skuhate dober in zdrav obrok z okrnjenim naborom kuhinjske opreme.

Tako da, če bi radi spoznali nove kuharske veščine ali le nadgradili svoje dozdajšnje znanje, potem se nam pridružite v ponedeljek, 29.5, ob 17.00, v prostorih Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem.

Kotizacija za kuharsko delavnico je 5 €. Prijave zbiramo na https://forms.gle/bpKxD7JUTX3xosNy5

PS: Število mest prijavljenih je omejeno na 20, zato pohitite s prijavo! Rok za prijavo in plačilo je 24.5.

Meniji bodo objavljeni v naslednjih dneh.

 

Prenesi v: