• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Brucovanje ŠOUM 2019

15.10.2019
22:00
Štuk
Maribor
S pričetkom novega študijskega leta so se pričele tudi nore študentske čage. Ena zelo priljubljena pa je na sporedu že na začetku. To je Brucovanje ŠOUM 2019. Največje Brucovanje v Mariboru bo izvedeno 15.10.2019 s pričetkom ob 22. uri v dvorani ŠTUK.

 

Za zabavo in dobro glasbo bo poskrbela vroča Grupa Vigor. Prvi obiskovalci v dvorani bodo dobili pijačo presenečenja tako imenovani “brucov zvarek”. Ker pa je ta zabava namenjena spoznavanju vseh študentov, bomo za vse pripravili zanimive igre, kjer se boste lahko med seboj povezali.

Večer bo v znamenju dobre volje, zabave in nepozabnih zgodb. S pričetkom novega študijskega leta se pričnejo nove nore zgodbe zato ne razmišljaj preveč, hitro si kupi karto in si zagotovi mesto.

Cena kart:

– v predprodaji 3€
– na dan dogodka 5€

*Vstopnice za študente v predprodaji 3€, za neštudente 5€; na dan dogodka za študente 5€, za neštudente 7€

 

Prenesi v: