• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Kostanjev piknik

21.10.2019
19:00
Štuk
Maribor
Jesen je letni čas, ko nas narava obdari s svojimi plodovi. Zato se ob tej priložnosti podržimo na največjem kostanjev pikniku na svetu, ki bo v ponedeljek 21. oktobra na Štuku v Mariboru s pričetkom ob 19. uri!

Da, prav ste prebrali. Na Štuku bomo postavljali nov svetovni rekord. Zato bi bil skoraj zagotovo greh, če manjkaš ob postavitvi tega mejnika. Da pa ne prideš za "brez veze" pa bomo zastonj delili pečen kostanj, ki ga bo za vas vrhunsko pripravljal Kostanj Bedrač. Kar pa moraš storiti je, da se spletno pred prijaviš ter ob prihodu na lokacijo narediš "check-in" in tako prejmeš bon za porcijo kostanja: https://forms.gle/sfG7EDTX1GAA1av38
 

Pa ne samo to! Z nami bo tudi Laško Pivo, kateri bo skrbel, da bo kostanj lažje potoval po naših grlih do vaših želodcev. Pripravljajo različne akcijske cene pijač.

Poleg tega pa ponujamo tudi možnost, da si kostanj spečete sami. Prejmete žar, drva in pa seveda kostanj. Na vas je samo, da ga narežete, spečete in pojeste. Žarov imamo 15, vsaka ekipa pa naj šteje vsaj 5 članov, za katere smo prijavili praktična darila naših sponzorjev. Aja, še to: Vsaka ekipa prejme kar 2kg kostanja.
Prijavi ekipo: https://forms.gle/NYitqFHqgBaR6wp76

Za koledarček: Največji kostanjev piknik na svetu, 21. 10. 2019, od 19:00 v Atriju Štuka.

 

Prenesi v: