• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Slovenci, ki spreminjajo svet

18.11.2019
18:00
Štuk
Maribor
Hej ti! Ja, ti! Si kdaj razmišljal/a, kako so znani Slovenci uspeli? Kakšni so bili začetki njihove poslovne poti? ?????

 

Pred nami je nov večer poln izkušenj iz prve ro??ke, praktičnih napotkov ter izjemnih zgodb ljudi okoli nas! ?

Na prvem večeru ??? Slovencev, ki spreminjajo svet ??? bomo gostili kar štiri prepoznavne Slovenke od katerih se lahko prav vsak posameznik nekaj nauči - to je lahko podjetnost, inovativnost, domiselnost ali pa zgolj kako sočloveku podariti topel nasmeh. ??????

Pridružile se nam bodo: Tanja Skaza, Ula Furlan, Tanja Kocman in Katja Grudnik,. ?

Vrsti red predavateljic naj bo zaenkrat še skrivnost. ??? Stisni "going", da ne boš zamudil katerega od naslednjih namigov o nepozabnem večeru!

Se vidimo! :)

 

Prenesi v: