• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Drinkologija: Kultura pitja

11.11.2019
20:00
Štuk
Maribor
Star ljudski pregovor pravi, da bo 11. novembra Sveti Martin spremenil mošt v vino. Si želiš to kemično reakcijo spremljati in se o njej v dobri družbi še kaj naučiti?

 

Potem si ti in tvoja družba kulturno vabljen na edinstven dogodek - na degustacijo vinskih presežkov iz vinske kleti Meranovo, ki spada pod Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede. Dogodek bo potekal v ponedeljek, 11. novembra z pričetkom ob 20.00 uri v dvorani Štuk.

Vstopnice so na voljo od 14. oktobra naprej v kavarni Štuk. Cena za študente je 3€, za ostale pa 5€. Na dan dogodka vstopnice stanejo 5€ za vse.???

 

Prenesi v: