• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Ekskurzija v podjetja

28.11.2019
07:13
Maribor
Maribor
? Vas zanima kako poteka delovni dan v teoriji? ? Vas zanima kako na nas študente, kot bodoče zaposlene gledajo morebitni delodajalci?

 

? Vas zanima kakšna znanj in kompetence resnično štejejo na delovnem mestu?
? Bi si radi ogledali uspešna slovenska podjetja na njihovem sedežu?
? Bi se radi izkoristili priložnost za mreženje z morebitnimi delodajalci?

Za vse zgoraj našteto boste imeli priložnost na ekskurziji v podjetja, ki jo za študente UM organiziramo na oddelku za univerzitetno politiko in izobraževanje ŠOUM.

Osnovne informacije:
?? Datum ekskurzije: četrtek, 28. november 2019
? Predviden odhod iz MB je ob 7:30, vračamo se okoli 18.00 ure
?? Odhod bo na avtobusni postaji pred kavarno TRUST
?? Obvezna je prijava na povezavi: http://bit.ly/32gEjQi
?? Ob prijavi je potrebno poravnati varščino v višini 10€, ki vam jo vrnemo na avtobusu.

In kar je najpomembnejše – ogledali si bomo naslednja tri podjetja:
**** naj še kakšni dan ostanejo skrita, obljubljamo pa, da spadajo med najprepoznavnejša in najuspešnejša podjetna v slovenskem ter mednarodnem okolju ***

 

Prenesi v: