• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • Fakulteta ŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //
6.3.2018
21:00
Štuk
Maribor

Scufan torek / Nina Pušlar & BQL

Študentke in študentje! Izpitov je konec, zato je čas za preživljanje prostega časa na Štuku.

 

Tudi letos prirejamo, sedaj že tradicionalno, zabavo v novem semestru – SCUFAN TOREK! Zaradi bližajočega dneva žena, bo za vas, drage študentke, ta dan vaš, saj vam omogočamo brezplačen vstop na dogodek. Dvorano Štuka bosta segrela brata Piletič – BQL, večer pa bo zaključila NINA PUŠLAR. Za prve obiskovalce pripravljamo PRESENEČENJE, zato si daj v koledar naslednje podatke: 6. 3. 2018 ob 21.00 Štuk BQL in NINA PUŠLAR Se vidimo na Štuku! 

Vstopnina
- študentke: brezplačno 
- študenti: 3€ 
- ostali: 7€ 

Predprodaja kart od 26. 2. 2018 naprej, na Štuk-u.