• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Alen Brkić je novi predsednik ŠOUM //

Alen Brkić je novi predsednik ŠOUM

Nov predsednik ŠOUM se bo s svojo ekipo zavzemal za ohranjanje in zagovarjanje pravic vseh študentk in študentov Univerze v Mariboru.

5.11.2013 10:50:03 AM
Člani Študentskega zbora Študentske organizacije Univerze v Mariboru (ŠOUM) so včeraj, 4. novembra 2013, na 1. izredni seji, z 19 glasovi za in 0 proti, za predsednika ŠOUM izvolili Alena Brkića, magistrskega študenta Ekonomsko poslovne fakultete na Univerzi v Mariboru.


Ob izvolitvi se je predsednik ŠOUM članom Študentskega zbora ŠOUM zahvalil za izkazano zaupanje in poudaril: »S svojo ekipo sodelavcev se bom trudil uspešno uresničevati vse zastavljene cilje v programu. Predvsem si bomo prizadevali ohranjati in zagovarjati pravice vseh študentk in študentov Univerze v Mariboru.«. Predsednik ŠOUM je bil  imenovan za mandatno obdobje dveh let.

Alen Brkić je bil med leti 2011 in 2013 član predsedstva ŠOUM kot sekretar oddelka za univerzitetno politiko in izobraževanje. Bil je tudi član odbora za visoko šolstvo na Študentski organizaciji Slovenije, član Študentskega sveta Univerze v Mariboru in član medresorske delovne skupine za pripravo slovenskega ogrodja kvalifikacij.

Alen Brkić, novi predsednik ŠOUM je bil imenovan za mandatno obdobje dveh let.
Alen Brkić, novi predsednik ŠOUM je bil imenovan za mandatno obdobje dveh let.
Prenesi v: