• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Razpis za dodelitev enkratne pomoči študentom //

Razpis za dodelitev enkratne pomoči študentom

Drugi rok za prijavo na razpis je do vključno 25. novembra 2013.

21.11.2013 9:18:14 AM
Solidarnost sklad, ustanova za pomoč mladim podaljšuje rok za prijavo na Razpis za dodelitev enkratne pomoči socialno ogroženim študentom Univerze v Mariboru. Drugi rok za prijavo na razpis je do vključno 25. novembra 2013


Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

 • imeti status študenta na Univerzi v Mariboru
 • imeti stalno prebivališče v Mestni občini Maribor
 • dohodek na družinskega člana v letu 2012 ne sme presegati celoletnega zneska 160% zajamčene bruto plače (t.j. 4.564,42 EUR)
 • imeti državljanstvo Republike Slovenije

Kandidati se na razpis prijavijo preko spletne prijave, ki je objavljena na spletni strani Solidarnostnega sklada: www.solidarnostnisklad.si. Po uspešno izpolnjeni prijavi, razpisno dokumentacijo natisnejo, ustrezno dopolnijo ter vse skupaj v zaprti ovojnici priporočeno naslovijo na naslov: Solidarnostni sklad, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor, s pripisom: »RAZPIS 2013«.

Drugi rok za prijavo na razpis je do vključno ponedeljka, 25. novembra 2013.

Kandidati, ki se bodo na Razpis za dodelitev enkratne pomoči študentom Univerze v Mariboru prijavili po preteku prvotnega roka, bodo dobili enkratno pomoč iz sredstev, ki bodo ostale po podelitvi enkratnih pomoči kandidatov, ki so se prijavili v prvotnem roku.

Razpis sofinancira tudi Mestna občina Maribor.

Več informacij najdete na spletni strani Solidarnostnega sklada: www.solidarnostnisklad.si.

Drugi rok za prijavo na razpis je do vključno ponedeljka, 25. novembra 2013.
Drugi rok za prijavo na razpis je do vključno ponedeljka, 25. novembra 2013.
Prenesi v: