• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
ŠOUM išče sodelavce //

ŠOUM išče sodelavce

Pridruži se "družini" ŠOUM in ustvarjaj za mlade

5.5.2014 8:55:55 AM
Te zanima kako nastajajo največji študentski projekti kot so Lampiončki, Tutorstvo, Študentska delovna brigada, SCiM … ? Prijavi se na razpis in mogoče boš ravno ti del katere izmed ekip, ki ustvarja obštudijski program v univerzitetnem mestu Maribor.

 

Opise in delovanje posameznih oddelkov si lahko prebereš pod zavihkom "ODDELKI" ali s klikom na to povezavo.

Kandidat mora imeti status študenta na Univerzi v Mariboru, poznati mora dejavnosti in delovanje ŠOUM ter poznati mora področje študentske problematike.

Hkrati s kandidaturo mora predložiti motivacijsko pismo, v katerem predstavi svoje poznavanje delovanja ŠOUM, navede področja in predloge znotraj delovanja posameznega oddelka ŠOUM, za katerega se prijavlja.

Kandidati se lahko prijavijo na razpis do vključno 15. maja 2014.

Celotni razpis, pogoje in navodila si lahko ogledate tukaj.

Kandidati se lahko prijavijo na razpis do vključno 15. maja 2014.
Kandidati se lahko prijavijo na razpis do vključno 15. maja 2014.
Prenesi v: