• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Včlanite se v KŠDDM //

Včlanite se v KŠDDM

Klub študentskih in dijaških družin Maribor z novim šolskim/ študijskim letom vpisuje nove člane

28.9.2015 11:16:15 AM
Vabljeni vsi starši študentje in dijaki oziroma vsi, ki čutite željo po sodelovanju s klubom študentskih in dijaških družin Maribor (KŠDDM).

 

 

Kaj potrebujete, da se lahko včlanite?

Za članstvo je potrebno s seboj prinesti ali  poslati:

 • potrdilo o vpisu,
 • fotokopijo rojstnega lista vašega malčka,
 • po želji poravnati simbolično letno članarino, ki znaša 2 EUR, s katero krijemo poštne storitve kluba,
 • izpolniti je potrebno tudi pristopno izjavo kluba, ki si jo lahko natisnete samiali pa jo dobite pri nas.

 

Kakšne ugodnosti imam kot član?

Večkrat letno izvajajo projekte, ki so primerni za starost vseh otrok. Če si član kluba, si opravičen denarnega prispevka za izvedeno aktivnost. Za vas organiziramo različne aktivnosti, do sedaj smo organizirali ustvarjalne delavnice, drsanje, sankanje, ogled gledaliških predstav, obisk Pikinega festivala, kostanjev piknik, božično obdarovanje, druženje s psički, izlete, tečaje in podobno. Hkrati pa vas informiramo o možnostih in pravicah študentskih in dijaških družin, nudimo nasvete in pomoč, ko vas kaj pesti.

 

Se lahko včlanim kljub temu, da nisem starš?

Seveda se jim lahko pridružite tudi vsi ostali brez otrok, ki imate kakršnokoli idejo in željo po sodelovanju! Veseli bodo vsakega! :)

 

 

Prenesi v: