• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Razpis za projekte s področja socialnega dela //

Razpis za projekte s področja socialnega dela

Rok za prijavo je 15. januar 2016, v ta namen pa je predvidenih nekaj manj kot 1,7 milijona evrov.

4.1.2016 11:43:48 AM
Socialna zbornica Slovenije je v sodelovanju z ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti objavila razpis, s katerim izbira projekte, v katerih bi za 12 mesecev skupno zaposlili 100 pripravnikov s področja socialnega varstva.

 

Razpis je predviden za mlade do vključno 29. leta starosti, ki so prvi iskalci zaposlitve na področju socialnega varstva. Ključni namen razpisa je, da kandidati opravijo enoletno pripravništvo in strokovni izpit, ki predstavlja zakonski pogoj za zaposlitev na področju socialnega varstva.

Na razpis se lahko prijavijo pravne ali fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti socialnega varstva, ki imajo vsaj dva redno zaposlena, od tega enega strokovnega delavca, ki izpolnjuje pogoje za mentorja. Prijavitelji morajo zagotoviti izvedba programa pripravniškega usposabljanja za pripravnika in mentorstvo. Na koncu morajo pripravniki opraviti tudi strokovni izpit.

Gre za razpis v okviru operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Prenesi v: