• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
SNG Maribor vpisuje študentske abonmaje //

SNG Maribor vpisuje študentske abonmaje

Vpis študentskih abonmajev Drame, Opere in Baleta Slovenskega narodnega gledališča Maribor za sezono 2016/2017

3.10.2016 2:25:22 PM
Z začetkom akademskega leta se začenja vpis študentskih abonmajev Drame, Opere in Baleta Slovenskega narodnega gledališča Maribor za sezono 2016/2017.

 

Drama SNG Maribor v sezoni 2016/2017 ponuja zanimiv ter žanrsko in tematsko raznolik repertoar. Uprizoritev Brezmadežna / Immaculata je hommage Tomažu Pandurju. Sledi koprodukcija z ljubljansko Dramo Disident Arnož in njegovi v režiji Diega de Bree. Konec leta 2016 bo na Starem odru priložnost za francoske grenko-sladke dramske skice o ljubezni z naslovom Ponovna združitev dveh Korej v režiji Andreja Jusa. Uveljavljeni mojster režijskih vizij Oliver Frljić se bo spoprijel s klasično grško tragedijo Medeja. Za konec sledi igra o sodobnih partnerskih odnosih Od blizu v režiji Dina Mustafića. Pet odličnih predstav po izjemno ugodni ceni za študenta s študentsko izkaznico 40 €. (Vstop v dvorano je možen samo s študentsko izkaznico.)

V Operi in Baletu SNG Maribor bodo na ogled Donizettijeva komična opera Don Pasquale v koprodukciji s HNK Zagreb, znamenita Šostakovičeva opera Lady Macbeth Mcenskega okraja, neoklasični balet Jevgenij Onjegin v koreografiji Valentine Turcu in baletni triptih Carmen – Favn – Bolero na glasbo, ki je zaznamovala 20. stoletje, koreografije bodo pripravili Valentina Turcu, Edward Clug in švedski plesni ustvarjalec Johan Inger. Štiri odlične predstave po izjemno ugodni ceni za študenta s študentsko izkaznico 40 €. (Vstop v dvorano je možen samo s študentsko izkaznico.)

Abonma Simfonični cikel sestavlja 5 nepozabnih simfoničnih koncertov iz zakladnice klasične glasbe. Cena abonmaja je 25 €. Cikel Carpe artem zajema koncerte komorne glasbe v produkciji Društva za komorno glasbo Amadeus. Cena abonmaja je 15 €.

Vpis poteka od 3. do 7. oktobra na Študentski organizaciji Univerze v Mariboru, od 10. do 21. oktobra na Filozofski in Medicinski fakulteti ter pri gledališki blagajni SNG Maribor, od 21. do 28. oktobra na Ekonomsko-poslovni fakulteti, FERI ter pri gledališki blagajni SNG Maribor.

ŠOUM omogoča vsem, ki imajo v študijskem letu 2016/2017 status študenta, ob predložitvi izkaznice popust v višini 10 €. Člani Kluba mariborskih in prekmurskih študentov imajo ob predložitvi članske izkaznice popust v višini 10 €. (Popusti se ne seštevajo.)

 

 

Ob blizu.
Ob blizu.
Prenesi v: