• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Brezplačna vodena vadba športnih aktivnosti //

Brezplačna vodena vadba športnih aktivnosti

Študentski domovi Univerze v Mariboru vsem stanovalcem omogočajo brezplačne vodene športne aktivnosti

8.3.2017 12:47:57 PM
ZZ novim projektom »Zdrav življenjski slog v Študentskih domovih Univerze v Mariboru (ŠD)« organiziramo vodeno vadbo za različne športne aktivnosti.

 

V sklopu športne infrastrukture ŠD UM se bo vadba ob strokovni pomoči učiteljev športne vzgoje izvajala v telovadnici Tyrševa, v notranjih fitnesih v posameznih naseljih in v  fitnesu na prostem v naselju Gosposvetska.

Udeležba na vodenih vadbah je za stanovalce študentskih domov brezplačna, zato vas vabimo, da se v čim večjem številu odzovete in izkoristite možnost druženja ter vzdrževanja fizične kondicije ob športnem udejstvovanju.

Urniki vadbe se bodo prilagajali glede na vremenske razmere in razpoložljiva finančna sredstva.

 

Ažurirane informacije o razporedu vadbe bodo na razpolago:

 

Prenesi v: