• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Kdo bo NAJ študent? //

Kdo bo NAJ študent?

Išče se naj študent/ka in tutor/ka!

27.10.2017 9:30:57 AM
Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) ob mednarodnem dnevu študentov 17. novembra 2017 in 20. obletnici študentske ustave pripravlja natečaj NAJ ŠTUDENT.

 

Namen natečaja Naj študent je najti najboljša slovenska študenta in študentko, ki nista aktivna le na študijskem področju, ampak se nadpovprečno udejstvujeta tudi na družbenem in obštudijskem področju. Prav tako v okviru natečaja iščemo najboljšega študenta tutorja in najboljšo študentko tutorko.

 

17. novembra 2017 bodo izbrani kandidati povabljeni na slavnostno prireditev v Hotel MONS, kjer bodo prejeli priznanje s strani predsednika ŠOS.

 

Rok za oddajo kandidature je 7. 11. 2017. Prijavnica s prilogami mora biti poslana na elektronski naslov info@studentska-org.si s pripisom PRIJAVA NA NATEČAJ NAJ ŠTUDENT.

 

Komisija v sestavi predstavnika ŠOS, predstavnika študentskih svetov univerz, predstavnika univerz in predstavnika Slovenske univerzitetne športne zveze (SUSA) bo na podlagi prejetih prijav izbrala enega študenta in eno študentko, ki bosta prejela naziv NAJ ŠTUDENT LETA 2017 ter po enega študenta in eno študentko, ki bosta prejela naziv NAJ TUTOR LETA 2017.

 

Razpisni obrazec in več informacij je na voljo v besedilu razpisa.

 

 

 

Prenesi v: