• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Dodatna mesta za Študentsko delovno brigado //

Dodatna mesta za Študentsko delovno brigado

Rok za prijavo je 8. julij.

26.6.2018 1:29:48 PM
ŠOUM bo med 20. in 29. julijem 2018 izvedla že 20. Študentsko delovno brigado, ki bo tokrat potekala v občini Črna na Koroškem. Če želiš preživeti nekaj aktivnih poletnih dni, v super družbi, se lahko prijaviš do 8. julija!
 • 10 dni, preživetih v naravi (pridružite se nam lahko tudi za manj dni);
 • izjemna poletna izkušnja, spoznavanje novih prijateljev;
 • aktivne popoldanske in večerne aktivnosti (ogledi, športne igre, tematske zabave);
 • pomoč lokalnim prebivalcem (obnova mostov, čiščenje zaraščenih obrežij potokov in pohodnih stez, obnova manjših objektov ...);

Letos bo potekala že 20. Študentska delovna brigada. Letošnje brigade se bo udeležilo že 40 študentov, ki bodo združili prijetno s koristnim, dopoldan pomagali celotnemu okraju pri različnih delih, v popoldanskem času pa se družili ob prijetnih aktivnostih, spoznavanju krajevnih posebnostih, zvečer pa po "študentsko" preživljali tematske zabave.

Novi rok za prijavo na dodatna mesta je 8. julij 2018. Prijave sprejemamo na spletni strani www.studentska-brigada.si. V kolikor se Študentske delovne brigade ne morete udeležiti vseh 10 dni, se nam prav tako lahko pridružite, sprejemamo pa študente, ki se nam bodo pridružili vsaj za 5 dni.

Združiti prijetno s koristnim. Postani študent brigadir! Rok za prijavo je 8. julij.
Združiti prijetno s koristnim. Postani študent brigadir! Rok za prijavo je 8. julij.
Prenesi v: