• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • Fakulteta ŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Vpis oz. podaljšanje študentske prehrane //

Vpis oz. podaljšanje študentske prehrane

Poseben režim od 24.9. do 5.10.

21.9.2018 14:59:41
V Mariboru bo med 24.9. in 5.10. možen vpis v sistem študentske subvencionirane prehrane SAMO na posebej vzpostavljeni točki na Štuku, kjer bo na voljo več vpisnih mest.

 

Na Štuku bo naslednja dva tedna postavljena informacijska točka, ki bo študentom nudila vpis oz. podaljšanje v sistem študentske subvencionirane prehrane. Točka bo odprta med 9. in 16. uro. Ob petkih do 15. ure.

Od 15. oktobra naprej bo delovala stalna točka SŠP na Gosposvetski cesti 86.

Od 24. 9. do 18.10. 2018 ŠOUM pripravlja tudi tradicionalne Welcome weeks oz. tedne dobrodošlice. Skupaj s partnerskimi organizacijami bo ŠOUM za študentske izvedla preko 20 različnih dogodkov. Program najdete na www.soum.si/welcomeweeks

Prenesi v: