• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Spremenjen režim delovanja ŠOUM v času epidemije //

Spremenjen režim delovanja ŠOUM v času epidemije

Aktivnosti in uradne ure prekinjajo tudi Štuk, Zavod PIP, Zdrava Zabava ...

13.3.2020 12:51:08 PM
Zaradi širjenja novega koronavirusa COVID-19 in v skladu s preventivnimi ukrepi ter željo po čim hitrejši normalizaciji razmer, bo sedež ŠOUM do nadaljnjega zaprt. Prav tako so začasno odpovedane vse uradne ure oddelkov in služb.

 

Med 10. in 12. uro je ŠOUM na voljo na telefonski številki02/228 56 00

 

Subvencionirana študentska prehrana:

 • Uradne ure in informacije po telefonu  od ponedeljka do petka med 10.00 in 12.00 uro, na številki 070 454 553.
 • Točke Maribor, Celje in točka Kranj so ZAPRTE.

Vse aktualne informacije ter napotke najdete tudi na www.studentska-prehrana.si.

 

Za informacije o posameznih projektih ter vsebino povezano s študentsko tematiko (štipendije, bivanje, štud. delo, študij …) nam pišite na elektronski naslov info@soum.si.

 

Svoje aktivnosti in uradne ure prekinjajo tudi članice skupine ŠOUM:

 • ŠOUM začasno odpoveduje ali prestavlja vse prihajajoče projekte in aktivnosti. Ko se situacija normalizira vas obvestimo o predvidenem programu.
 • Zavod PIP - do nadaljnjega se ne bo izvajal program brezplačna pravna pomoč. Ukrep velja  za osebno svetovanje strankam v prostorih zavoda. V primerih, ki to dopuščajo, bo svetovanje potekalo po telefonu. Naročanje strank na pravno svetovanje poteka izključno po telefonu na številki: 02 234 21 46.
 • Univerzitetna športna zveza Maribor – prekinjene vse športne aktivnosti in prekinitev uradnih ur.
 • Študentski kulturno-prireditveni center ŠTUK – do nadaljnjega zaprt.

O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali.

S spoštovanjem navodil pristojnih državnih služb ter skrbjo zase in svojih najbližjih, lahko bistveno pripomoremo, da se situacija čim hitreje normalizira. Zato apeliramo na vse, da se v prihajajočih tednih odpravljate le po najnujnejših opravkih, bolni ne zapuščate domov in spremljate verodostojne informacije – Vlade Republike Slovenije in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Se vidimo kmalu.

Študentski pozdrav,

Študentska organizacija Univerze v Mariboru

Držimo se navodil pristojnih institucij, ne hodimo od doma če to ni res nujno in skrbi zase ter za svoje najbližje.
Držimo se navodil pristojnih institucij, ne hodimo od doma če to ni res nujno in skrbi zase ter za svoje najbližje.
Prenesi v: