• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • Fakulteta ŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Šourock - prijava //
Ime skupine:
Spletna stran skupine (če je ni, pustiti prazno):
Kontaktna oseba:
E-pošta kontaktne osebe:
Telefon kontaktne osebe:
Člani:
Ime in priimek:
Letnica rojstva:
Velikost majice:
Dodaj člana
Potrdila o šolanju
Status študenta/dijaka mora imeti vsaj polovica članov benda; če je število članov neparno (npr. 5), mora status imeti večina (torej 3 od 5 članov):
*Največja dovoljena velikost posamezne datoteke je 3MB.
Opis skupine (največ 700 znakov):
Fotografija skupine:
*Največja dovoljena velikost datoteke je 3MB.
Kaj od natečaja pričakujete?:
Povezave do skladb (YouTube, Vimeo, SoundCloud ...) (največ 4, najmanj 2; vsaj polovica skladb avtorskih)
Ob skladbi/povezavi navedite, katere so avtorske:
Povezava do predstavitvenega videa (ni nujno, je pa zaželeno):

Glasbena skupina soglaša s prijavo na natečaj "ŠOUROCK '18" in z določili razpisa. Skupina s prijavo na razpis potrjuje, da bo v primeru zmage in posledične podelitve naziva "najboljše študentske/dijaške rock skupine" v odrejenem roku in v celoti prevzela oziroma izkoristila nagrado, ki zajema nagrado v vrednosti 1000 eur (namenjeno nabavi instrumentov, snemanju singla, videospota ipd.), PR (do 31. 12. 2018) in nastope na naslednjih prireditvah oz. lokacijah: Festival Lent (Mladinin oder), Lampiončki, studio Glas podzemlja, Summer Fest Radlje, Škisova tržnica in 5 klubskih koncertov (organiziranih v sodelovanju z Go Up Production; klubi bodo izbrani, ko bo znan zmagovalec). Skupina izjavlja, da bo v primeru zmage in posledične podelitve naziva »najboljše študentske/dijaške rock skupine« izpolnila vse obveznosti do organizatorja razpisa, ki so zapisane v razpisu in ki bodo zapisane v pogodbi med organizatorjem in skupino. Organizator si pridružuje pravice do spremembe nagradnega sklada.

Strinjam se