Loading Dogodki
Si pripravljen/a na novo izpitno obdobje? Si prepričan/a, da se znaš učiti, predvsem pa sprostiti?
Izpitno obdobje se počasi, a vztrajno bliža, zato smo zate na Študentski organizaciji Univerze v Mariboru pripravili cikel delavnic na temo priprave na izpitno obdobje. Tekom treh tednov se bodo med sabo prepletale tri delavnice; dve na temo sproščanja in ena na temo učenja.
………………….
Delavnica 1: Joga
Datum: sreda, 19. 5. 2021, ob 18:00
Lokacija: ZOOM
Link za prijavo: https://bit.ly/3nWZTWD (število mest omejeno)
Opis: Joga je starodavna tehnika pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. V časih, ko na fakultetah in doma sedimo več kot preveč, hkrati pa smo vpeti v hiter in stresen ritem življenja je joga lahko odlična tehnika za izboljšanje počutja in zdravja. Z njeno pomočjo lahko znižamo nivoje stresa hrkati pa izboljšamo gibljivost in okrepimo mišice.
Tekom delavnice nam bodo vaditelji iz Fitnes Studio Forma predstavili osnove joge in nekaj osnovnih položajev, ki jih boste lahko med izpitnim obdobjem ali kadar koli drugič uporabili za sprostitev in razgibavanje. Celotna delavnica bo trajala 60 minut (40 min problematične mišice in sklepi, 20 min meditacije).