Loading Dogodki
Te mika da se podaš v tujino, prepotuješ deželo, se naučiš tujega jezika, spoznaš mednarodne prijatelje, pridobiš neprecenljive izkušnje in obenem ne zamudiš študijskih obveznosti? Če te zanima kako, kdaj in kam, se pridruži na dogodku ,,Kako v tujino?”, kjer bomo odgovorili na tvoja vprašanja.
⏰ Kdaj? 25. oktober ob 17. uri
? Kje? Zavod ŠTUK, Gosposvetska cesta 83, Maribor
?️ Vstop? Prost
?‍♀️ Zakaj? Ker smo zate pripravili odličen informativni program, kjer boš izvedel/a vse o odhodu v tujino!
Novo šolsko leto bomo začeli z razmišljanjem o študentski mobilnosti. Dogodek je idealna priložnost za podrobnejše informiranje glede pridobivanja izkušenj v tujini. Tekom večera bo priložnost za prost in odprt pogovor, da najdete odgovore na vprašanja ali dvome, ki bi jih morda imeli. ?
Povabljena so razna društva in organizacije, ki delujejo na območju Maribora in študentom že vrsto let omogočajo mnoge možnosti odhoda v tujino. V okviru mednarodne tržnice, boste lahko obiskali njihove stojnice in pridobili vse potrebne informacije o odhodu in bivanju v tujini. Sledila bo okrogla miza s študenti, ki so že izkusili študijsko izmenjavo, prostovoljstvo, delo v tujini ali poletno šolo. Večer bomo zaključili ob neformalnemu klepetu s sodelujočimi študenti, društvi in organizacijami. Ob brezplačni skodelici kave ali čaja boste lahko izvedeli še več o prijetnih prigodah ter izkušnjah študentov, da bo odločitev, kam se odpraviti, še lažja. ✈️
PROGRAM DOGODKA:
?️17:00h – Mednarodna tržnica
?️17:20h – Predstavitev društev
?️18:00h – Okrogle mize
?️19:30h – Neformalen klepet
Za prijavo izpolni ta kratek google forms obrazec: https://forms.gle/jQp33DQFgPjKjeVL7
Dogodek organizira Oddelek za mednarodno sodelovanje ŠOUM.