Loading Dogodki
Kako na delo v tujino? (16. 3., 18:00)
Bi želel pridobiti delovne izkušnje na tujem trgu, hkrati pa izpilil znanje tujega jezika? Kje sploh iskati delo? Kdaj in kje se moraš prijaviti? Ali je možno po Ameriki potovati in hkrati delati ter si še vedno zaslužiti dovolj denarja? Kaj vse moraš urediti pred odhodom? Kaj pa če ti delo ne bo všeč?
Torek, 16. 3., ob 18:00, bomo na dogodku podrobneje predstavili organizacijo Nomago travel, ki se osredotoča na študentsko delo v Ameriki ter ti pomaga pri celotnem procesu, od začetne misli, do vrnitve nazaj domov. Gostili bomo tudi študente z različnimi izkušnjami dela v številnih državah po svetu. Udeleženci dogodka boste imeli priložnost pridobiti informacije iz prve roke.
Dogodek bo potekal preko spletne aplikacije Zoom.
Kako na prostovoljstvo v tujino? (16. 3., 19:00)

Bi rad pomagal ljudem tretjega sveta in ob enem v živo spoznal njihovo kulturo in način življenja? Ne veš, na kakšne načine lahko kot prostovoljec sploh pomagaš osebam v tujih državah? Kakšni pa so skupni stroški? Je prostovoljstvo res brezplačno?
V torek, 16. 3., ob 19:00, se bomo na dogodku podrobneje seznanili z najrazličnejšimi oblikami prostovoljstva v tujini, s katero lahko pridobimo edinstveno izkušnjo ter pomagamo nekomu, ki to potrebuje. Z nami bodo študentje, ki so se sami že preizkusili kot prostovoljci. Delili bodo svoje izkušnje in nam zaupali ali bi se v to podali še enkrat ter na kaj bi bili pri naslednji podobni izkušnji bolj pozorni.

Dogodek bo potekal preko spletne aplikacije Zoom.​

Brezplačna predprijava tukaj: https://bit.ly/3e6y62Y