Loading Dogodki
Odpravljanje v tujino – kako, kdaj, kam? Če tudi tebe morijo podobna vprašanja, se zagotovo moraš udeležiti dogodka ,,Kako v tujino?”
⏰ Kdaj? 17. oktober ob 17. uri
? Kje? Zavod ŠTUK, Gosposvetska cesta 83, Maribor
?️ Vstop? Prost
?‍♀️ Zakaj?
Ker smo zate pripravili odličen informativni program, kjer boš izvedel/a vse o odhodu v tujino!
Začetek semestra bomo popestrili z dogodkom katerega je cilj promocija študentske mobilnosti. Povabili smo različna društva, ki že vrsto let študentom omogočajo izmenjave, prostovoljstva, delo v tujini in se vam ta bodo predstavila v vidu mednarodne tržnice. Po tržnici se boste lahko sprehajali in odkrivali vse priložnosti, ki jih ponujajo, z veseljem pa bodo podali odgovore na vsa vaša vprašanja.
Potem, ko se vam društva predstavijo, se začnejo okrogle mize, kjer smo povabili študente različnih študijskih smeri, ki imajo izkušnjo z odhodom v tujino. Odločili so se, da bodo svojo zgodbo delili tudi z vami in vam pokazali, da je res vredno izkoristiti priložnosti, ki jih kot študenti dobite. Z njimi se boste lahko pogovorili o morebitnih dilemah, ki jih imate glede odhoda v tujino in morda boste dobili navdih za naslednjo avanturo!
PROGRAM DOGODKA:
17:00h – Mednarodna tržnica
17:20h – Predstavitev društev
18:00h – Okrogle mize
19:30h – Neformalen klepet
Pridi poklepetati ob brezplačni skodelici kave ali čaja, se pozanimaj, kam se lahko odpraviš in izberi svojo destinacijo. ✈️
Za prijavo izpolni ta kratek google forms obrazec: https://forms.gle/TYDS3wnA7qiAFcxT7
Dogodek organizira Oddelek za mednarodno sodelovanje ŠOUM.