Nalaganje Dogodki

LAMPIONČKOVE IGRE, KOT JIH ŠE NI BILO ⭐

Študentska organizacija Univerze v Mariboru je združila moči z Zdravo zabavo in na dan študentov bomo s skupnimi močmi poskrbeli za nepozabno dogodivščino na enih in edinih LAMPIONČKOVIH IGRAH!
Pridruži se nam s svojo ekipo, 17. maja. To je dan, ko obveznosti na faksu so daleč stran – ker je dan študentov Univerze v Mariboru! Športni uvod v koncertno dogajanje, ki se bo letos odvilo ločeno in sicer 7. junija!
Prijavi svojo ekipo na spodnjih povezavah in se nam pridruži:

⚽ TURNIR V MALEM NOGOMETU ️⚽

Tekmovanje bo potekalo na (asfaltiranem) igrišču Študentskih domov UM (v primeru slabega vremena bo turnir potekal v UŠC Leona Štuklja). Sistem tekmovanja (razpored tekem in čas trajanja posamezne tekme) bo prilagojen številu prijavljenih ekip. Število sodelujočih ekip je omejeno na največ 8 ekip. Igra bo potekala po načinu 4+1 (štirje igralci plus golman). V ekipi je lahko največ 8 igralcev.
Povezava do prijavnega obrazca: https://forms.gle/jcBVUkb95CuNex166

? TURNIR V ULIČNI KOŠARKI 3×3 ️?

Tekmovanje bo potekalo na (asfaltiranem) igrišču Študentskih domov UM (v primeru slabega vremena bo turnir potekal v UŠC Leona Štuklja). Sistem tekmovanja (razpored tekem in čas trajanja posamezne tekme) bo prilagojen številu prijavljenih ekip. Število sodelujočih ekip je omejeno na največ 8 ekip. Igra bo potekala po načinu 3×3.
Povezava do prijavnega obrazca: https://forms.gle/xm4BcUU46EVpSYqz6

? TEKMOVANJE NA NAPIHLJIVIH BLAZINAH ?

Tekmovanje bo potekalo v UŠC Leona Štuklja. Ekipe se bodo pomerile na različnih postajah, kjer gre za kombinacijo različnih zabavnih, spretnostnih in družabnih iger. Uspeh na vsaki postaji se bo posebej točkoval, tako da bo končni zmagovalec najboljša ekipa v skupnem seštevku vseh iger. V ekipi lahko sodeluje največ 10 udeleženk/udeležencev, minimalno pa mora vsaka ekipa imeti 5 udeleženk/udeležencev. Zaželene so mešane ekipe.
Vsi udeleženci zabavnih iger na napihljiv igralih se bodo pomerili v igrah;
Zorbing nogomet, napihljive zorbing žoge (obleke) ki ponujajo zabijanje, odbijanje, naletavanje, …vse to naredi igro nogometa zabavno in dinamično.
– Človeški nogomet, kjer se bodo udeleženci prelevili v vlogo igralca ročnega nogometa v resničnostni dimenziji.
– Napihljiva tarč, tekmovanje v spretnostnem metanju žogic v veliko tarčo,
– Napihljiv gol, kjer je potrebno ciljati v manjšo luknjo v napihljivem golu in s tem osvojiti več točk. Spretnost, kjer tudi najboljši igralci nogometa priznajo premoč natančnim strelom nežnejšega spola.
– Napihljiv koš, lahko boste prebudili Donćića v sebi in s spretnostjo nabrali točke za svojo ekipo.
– Sumo rokoborba, zaščitna obleka in čelada omogočata, da se lahko povsem varno prerivate, naletavate, ter tako preizkusite starodavno borilno veščino Japoncev.
Povezava do prijavnega obrazca: https://forms.gle/pEx7sTNzZs9eT7A88
*vsa dodatna navodila prejmete tudi na elektronski naslov po opravljeni prijavi