Nalaganje Dogodki
MUZIKA? PIVO? ROKENROL? ? ?
Oboževalci in podporniki rocka in sorodne glasbe bomo tudi letos uživali v preigravanju ustvarjanj mladih bendov; ŠOUM namreč ponovno prireja ŠOUROCK, namenjen dijaškim in študentskim skupinam, ki se želijo predstaviti in uveljaviti na slovenski glasbeni sceni.
Prisluhnili jim bomo na treh predstavitvenih večerih (7., 14. in 21. septembra), trem po izboru komisije in eni po izboru publike pa še 19. oktobra na finalni prireditvi.
VAŠ GLAS ŠTEJE !!
Na letošnjih predvečerih bo potekalo glasovanje, kjer bo prisotna publika preko oddanih glasovnic izbirala kdo se bo pridružil k trem izbranim finalistom na velikem finalu ŠOUROCK-a. Zato ne oklevanje in pridite podpreti vašega favorita!
Nastopajoči po posameznih predvečerih:
?7. SEPTEMBER ?
? White Blackout
? Final Page
? Cener
? JAJA BOJZ
? Smetnaki
____
DRUŽENJE S KOMISIJO
Z nami bodo člani komisije: Matic Jereb, Matic Mlakar, Denis Jančič. Marko Furek in Robert Novak, ki se ne bodo branili klepeta z obiskovalci, še najmanj pa z nastopajočimi!
KOTIČEK ZA OBISKOVALCE
V kotičku za obiskovalce si priskrbite majico ali druge obvezne kose “bojne” opreme letošnjega Šourocka!
V ŽIVO JE ŽIVO!
Živa glasba ohranja glasbeno sceno živo. Obiskujmo glasbene dogodke, podpirajmo (mlade) bende in prispevajmo h kakovostnemu razvoju (slovenskega) glasbenega prostora!
VSTOPNINE NI!