Nalaganje Dogodki
Oddelek za univerzitetno politiko in izobraževanje Študentske organizacije Univerze v Mariboru organizira
➡️4. ŠTUDENTSKO KONFERENCO: Poglej v prihodnost,⬅️
ki bo potekala 19. maja 2022 v Mariboru.
〰️〰️
Študentska konferenca tokrat nosi naslov »Poglej v prihodnost«, katere rdeča nit se bo navezovala na tehnologijo in kako bo ta vplivala na naša življenja v prihodnosti. Tehnologija ima močan vpliv na nas že danes in verjamemo, da nas bo v prihodnosti vedno in vedno bolj spremljala ter »zaznamovala«. S konferenco želimo študentom ponuditi pridobivanje neformalnih znanj, ki so v času, v katerem živimo in v katerem prihaja, vedno bolj pomembna.
〰️〰️
⌚ KDAJ? 19. 5. 2022 (začetek ob 12. uri)
?KJE? VETRINJSKI DVOR, MARIBOR
〰️〰️

➡️Okviren potek konference⬅️

➡️Postani mojster socialnih omrežij!
Predavanje Postani mojster socialnih omrežij! se bo navezovalo na temo uspešnega vodenja socialnih omrežij in pomena le tega za posameznike in podjetja. Naučili se bomo, kakšnen vpliv ima dobro vodeno socialno omrežje za uspešen biznis.
ODMOR
➡️Bomo postali last spleta?
Predavanje Bomo postali last spleta? Bo potekalo v sklopu teme varnosti na spletu, kjer se bomo naučili, kako prepoznati zlorabe na spletu, kako se jim izogniti, kako zavarovati svoje podatke in kako varno uporavljati splet in digitalne storitve, ki nam jih ta nudi.
ODMOR
➡️Bo blockchain tehnologija prevzela svet plačevanja?
Predavanje Bo blockchain tehnologija prevzela svet plačevanja? bo govorila o blockchain tehnologiji. Tu se bodo študenti naučili, kaj blockchain tehnologija pomeni, kaj je, kje vse jo vključujemo, kje jo še bomo, kako bo to vplivalo na poslovanja v prihodnosti. Ugotavljali bomo, če bodo digitalne valute kmalu zamenjale denar v fizični obliki.
ODMOR
➡️Bo VR tehnologija v prihodnosti nepogrešljiva?
Predavanje Bo VR tehnologija v prihodnosti nepogrešljiva bo govorilo o VR tehnologiji. Na njem se bodo študentje naučili, kaj je VR tehnologija, kje jo najdemo že danes, kako bo umeščena v naš vsakdan v prihodnosti, ali se jo moramo bati ali veseliti. Strokovnjaki se bodo dotaknili vseh zanimivih tem tega področja.
POGOSTITEV
〰️〰️
❗ Prijave potekajo na: https://forms.office.com/r/K8JrV8VMCR.❗
〰️〰️
Vljudno vabljeni, da se konference udeležite! ?