Čas je za knjigo! Literarni večer s Tadejem Golobom

14mar18:0020:00Čas je za knjigo! Literarni večer s Tadejem Golobom

Podrobnosti dogodka

🕖KDAJ? V četrtek, 14.3. 2024, ob 18. uri.

📚KJE? V dvorani ŠTUK.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru je za vas v začetku novega semestra pripravila edinstven kulturni dogodek, ki je kot nalašč za sprostitev z ravno pravšnjim dodatkom poučnih vsebin.

V ŠTUKovi dvorani se bo odvijal literarni večer s 📖 Kresnikovim nagrajencem, Tadejem Golobom 📖. Gre za pisca kriminalk, ki postavlja svoje pripovedi v nadvse zanimive dogajalne prostore, bolj ali manj vsem Slovencem poznane kraje. Saj ste že slišali za Triglav, Rožno dolino, Vogel in Metelkovo v Ljubljani, kajne?

Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj z nami prisluhnete predstavitvi, ki bo zajemala vse od samih knjig, ustvarjanja le-teh, iskanja navdiha ter nenazadnje do osebnostne rasti in poti, ki jo posameznik v procesu ustvarjanja prehodi. Poleg tega boste imeli udeleženci ob koncu predstavitve možnost, da postavite izbranemu avtorju še kakšno vprašanje in z njim poklepetate.

Vstopnine ni, družba bo nadvse odlična.

Kaj še čakaš? 🤷‍♂️🤷‍♀️🤷

Podeli dogodek med svoje prijatelje in znance, da se vsi skupaj srečamo in podružimo v objemu kulture z literarno nitjo večera ter se v začetku novega semestra še bolje spoznamo. 😊

Več

Ura

14. marec, 2024 18:00 - 20:00(GMT+02:00)

Go to Top