Gambija: Prostovoljstvo za boljši jutri

18mar18:0021:00Gambija: Prostovoljstvo za boljši jutri

Podrobnosti dogodka

🌍✈️Ste pripravljeni na pustolovščino, ki vam bo ne le razširila obzorja, temveč tudi ogrela srce? Z veseljem vas vabimo na naše prihajajoče potopisno predavanje:  Gambija: Prostovoljstvo za boljši jutri.

🗓️ Datum: 18. 3. 2024
🕔 Ura: 18:00
📍 Lokacija: Dvorana Štuk

Vabimo te, da se na potopisnem predavanju skupaj potopimo v živahno kulturo in čudovito pokrajino Gambije. Maja in Gaja nam bosta iz prve roke predstavili čarobno moč prostovoljnega dela ter z nami delili nasvete in smernice, ki morda tudi tebe opogumijo za lastno prostovoljsko pot. ✨
Gambija, mala država na zahodni obali Afrike, ki ne navdušuje le s svojo osupljivo naravno lepoto in bogato kulturno dediščino, temveč tudi z velikimi srci svojih prebivalcev.
Te zanima, kako dan preživljajo Gambijci – ljudje ki imajo manj kot mi, ampak so hvaležni za vse? Kako je živeti brez elektrike, v hiši iz lesa? Te zanima, kako otroci brez telefonov preživljajo prosti čas in kako se učijo v šoli brez sodobne tehnologije? In pa, kako je biti prostovoljec v tako drugačni kulturi?

Prostovoljki Maja in Gaja nam bosta prikazali njuno izkušnjo življenja v tej drugačni kulturi in poučevanja otrok, s katerim sta resnično spremenili življenja. 

Po predstavitvi bo čas za razprave ter priložnost za spoznavanje drugih navdušencev nad afriško kulturo in prostovoljstvom. Ne glede na to, ali si izkušen prostovoljec ali nekdo, ki želi raziskovati svet z namenom, je ta dogodek za tebe!

Več

Ura

18. marec, 2024 18:00 - 21:00(GMT+02:00)

Prijava na dogodek / Event registration

Prijava trenutno ni mogoča.

Se dogodka ne moreš udeležiti?Spremeni

Go to Top