Lampiončkove igre 2024

14maj9:0019:00Lampiončkove igre 2024

Podrobnosti dogodka

Pozor, pozor! Študentska organizacija Univerze v Mariboru, skupaj z Univerzitetno športno zvezo Maribor organizira ponovno nepozabno športno doživetje. Na dan študentov, 14. maja, ko smo vsi prosti, se bodo ekipe pomerile v kar 4 različnih športnih igrah. Dogajanje bo potekalo v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja. Pridruži se nam na najbolj športnem dnevu študentov in prijavi svojo ekipo!!

PRIJAVA EKIP NA TEKMOVANJE JE BREZPLAČNA!

⚽ TURNIR V MALEM NOGOMETU ⚽

Tekmovanje bo potekalo v UŠC Leona Štuklja, s pričetkom ob 9. uri. Sistem tekmovanja in razpored tekem bo prilagojen številu prijavljenih ekip. Število sodelujočih ekip je omejeno na največ 8. Igra bo potekala po načinu 4+1 (štirje igralci plus golman). V ekipi je lahko največ 8 igralcev.

Povezava do prijavnega obrazca:
https://forms.gle/sSUq4mstSyAMfkGE6

🏀 TURNIR V KOŠARKI 3×3 🏀

Tekmovanje bo potekalo v UŠC Leona Štuklja, s pričetkom ob 9. uri. Sistem tekmovanja in razpored tekem bo prilagojen številu prijavljenih ekip. Število sodelujočih ekip je omejeno na največ 8. Igra bo potekala po načinu 3×3.

Povezava do prijavnega obrazca:
https://forms.gle/ScG93HLdPGfPE3NA9

🏐 TURNIR V ODBOJKI 🏐

Tekmovanje bo potekalo v UŠC Leona Štuklja, s pričetkom ob 9. uri. Sistem tekmovanja in razpored tekem bo prilagojen številu prijavljenih ekip. Število sodelujočih ekip je omejeno na največ 8. Igra bo potekala po načinu 4×4, z vsaj eno menjavo Vodja ekipe lahko prijavi največ 6 in najmanj 4 igralke/igralce, med njimi mora biti na igrišču vsaj ena oseba nasprotnega spola, zaželene so čim bolj mešane ekipe.

Povezava do prijavnega obrazca:
https://forms.gle/iCXsrsfn3EFT7X3P7

🔥ZABAVNI DEL IGER

Se še spomnite kako je bilo ko ste v osnovnih in srednjih šolah tekmovali v ekipnih igrah? Sedaj imate odlično priložnost, da spet doživite ta občutek! Tekmovanje bo potekalo v UŠC Leona Štuklja s pričetkom ob 15. uri. Sistem tekmovanja in čas trajanja iger bo prilagojen številu prijavljenih ekip. Število sodelujočih ekip je omejeno na največ 10. Vodja ekipe prijavi 5 igralk/igralcev, med njimi morajo biti v ekipi vsaj 2 osebi nasprotnega spola, zaželene so čim bolj mešane ekipe. Ne zamudite te priložnosti za nepozaben dan, ki bo poleg tekmovalnosti prinesel tudi veliko smeha! Hitro se prijavite in uživajte z nami na dan študenta!

Igre:

▶️Zveži in raztegni me
▶️Slepa šajtrga
▶️Potujoči obešalniki
▶️Smotana žogica
▶️Risarji
▶️Balončkanje
▶️ČU-ČU
▶️Obračalka
▶️Finalna igra: presenečenje

Povezava do prijavnega obrazca:
https://forms.gle/KAycDqdYTaba6S1e8

Več

Ura

14. maj, 2024 9:00 - 19:00(GMT+02:00)

Go to Top