PRIJAVNICA ZA ZAČETNI TENIŠKI TEČAJ ZA OTROKE ČLANOV KŠDDM (april 2024)

Prijavni obrazec

Z izpolnitvijo te ga obrazca prijavljam otroka, katerega zakoniti zastopnik sem, na Začetni teniški tečaj za člane KŠDDM v trajanju 12 ur, ki bo izveden meseca aprila in maja 2024.

Prav tako izjavljam, da bom ob prijavi poravnal varščino v višini 30,00 € na TTR KŠDDM št. SI56 0451 5000 1279 647, odprt pri Nova KBM d.d., saj bo v nasprotnem primeru ta prijava neveljavna. Varščina bo vrnjena na TRR člana, če se bo otrok udeležil vsaj 9 ur tečaja od skupno 12 ur.
Prosimo vas, da v nadaljevanju označite s »X« če se strinjate oz. če podajate soglasje k navedeni obdelavi, zbiranju in uporabi osebnih podatkov ter obveščanju:
KŠDDM se zavezuje, da zbranih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam in jih ne bo uporabljal za druge namene, razen za prej navedene namene. Podano soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Zahtevo za izpis, prenos ali izbris vaših podatkov lahko pošljete na sedež KŠDDM, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor ali na e-naslov: info@soum.si.