• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Komisija za prehrano //

Komisije za prehrano preverjajo izpolnjevanje razpisnih pogojev posameznih ponudnikov subvencionirane prehrane.

Vsaka entiteta deluje po svojem Poslovniku, vendar pa so si med seboj dokaj podobni. Poslovnik KZP ŠOUM predvideva trimesečno kontrolno obdobje, v katerem sta dva meseca namenjena preverjanju lokalov in opravljanju kontrolnih pregledov, tretji mesec pa je namenjen analizi stanja na terenu in ustrezno sankcioniranje, v tem času pa se izvede tudi vsaj ena redna seja.

Uradne ure:
čet 10.00 - 12.00
Telefon:
02 228 56 14
02 228 56 00
E-pošta:
soum@soum.si


 

 

 

ŠOUM trenutno nadzoruje približno 200 lokalov, ki so v Mariboru, Murski Soboti, Slovenj Gradcu, Ravnah na Koroškem, Velenju, Žalcu, Celju, Ptuju, Ormožu, Rogaški Slatini, Slovenskih Konjicah, Kranju in še nekaterih krajih.

Stanje na terenu preverja trenutno 16 kontrolorjev, potrjenih s strani KZP ŠOUM, ki se srečujejo na izobraževanju na vsakega pol leta.

Komisija spremlja tudi stanje subvencionirane študentske prehrane na splošno ter sprejema tudi pritožbe študentov nad ponudniki in ustrezno reagira.

 

Pomembne povezave

Portal subvencionirane študentske prehrane

Portal študentske prehrane z enostavnimi in zdravimi recepti

Povezava do strani MDDSZ