• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Predbožični izlet na Dunaj

13.12.2019
05:00
Maribor
Maribor
S prazničnim vzdušjem se bomo v predbožičnem času podali proti enemu najlepših evropskih mest in božičnih tržnic.

 

Oddelek za mednarodno sodelovanje ŠOUM vas v sodelovanju z Zavodom za mladinsko popotništvo tokrat pelje na ogled ?Dunaja.

?? PROGRAM IZLETA:
Iz Maribora se bomo odpravili v zgodnjih jutranjih urah v petek, 13. 12. 2019. Pot nas bo vodila do čudovitega Schönbrunna, ki bo predstavljal prvo točko ogleda. Ogled bomo nadaljevali do centra mesta, kjer nas bo vodič popeljal skozi pestro zgodovino znamenitosti, obiskali pa bomo tudi Mozartovo hišo, Štefanovo katedralo, Hofburg, Dunajsko operno hišo, Rathausplatz ter se okrepčali ob božičnih stojnicah. Na voljo bo tudi prost čas in samostojno raziskovanje mesta. Iz Dunaja se bomo odpravili proti Mariboru, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.

?? PRIJAVE:
Prijave se odprejo v ponedeljek, 18. 11. 2019, in bodo možne do srede 27. 11. ??2019????? oz. do zapolnitve mest, z možnostjo vpisa v čakalno vrsto.

Prijave se zbirajo izključno na Info točki ŠOUM (rezervacij preko spleta ne sprejemamo), Gosposvetska cesta 86, 2000 Maribor.

!? Ob prijavi je potrebno posredovati:
- ime in priimek,
- e-mail naslov,
- telefonsko številko in
- dokazilo o statusu študenta (potrdilo o vpisu ali veljavna študentska izkaznica).

Vsaka oseba lahko prijavi sebe z osebnim dokumentom, zraven sebe pa lahko prijavi največ eno dodatno osebo, za katero potrebuje sliko osebnega dokumenta. Obe osebi morata tudi dokazovati, da sta članici UM (potrdilo o vpisu ali nalepka na študentski izkaznici).

?? PLAČILO:

Cena udeležbe na izletu je 15,00€.

Ob prijavi na Info točki ŠOUM boste prejeli račun, ki ga bo potrebno poravnati v treh dneh od prejema.

?? OSTALO:

Morebitna vprašanja lahko naslovite na email minea.sucur@soum.si.
V primeru premajhnega števila prijav, si pridržujemo pravico odpovedi ekskurzije in vračila plačane prijavnine.

Prijavljeni boste pred odhodom prejeli e-pošto s podrobnejšimi informacijami.?

 

Prenesi v: