• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Večeri družabnih iger - FIFA

5.12.2019
16:00
Štuk
Maribor
December, sneg, kamin, čaj ali kuhanček, prijatelji in družabna igra. Kaj je lahko lepšega?

 

No, snega verjetno ne bo, kamina ni, prijatelje pripelješ ti, za vse ostalo pa poskrbimo mi!!! Spet so nazaj večeri družabnih iger. Nič ni boljšega kot preživljanje prostega časa v družbi prijateljev in ob igranju družabnih iger.

Pridi na ŠTUK s prijatelji ali sam, izposodi si igro, naroči pijačo in uživaj! Užival boš lahko ob igranju klasičnih namiznih iger, kot so Človek ne jezi se, Activity, Enka, ali pa poskusil nekaj čisto novega! Na izbiro boš imel veliko število različnih družabnih iger, od klasičnih do novih, od preprostih do zahtevnih, od hitrih do dolgotrajnih, od zabavnih do … še bolj zabavnih.

Poleg družabnih namiznih iger pa se boš lahko zabaval tudi ob igranju pikada, namiznega nogometa in videoigre FIFA 20 na igralni konzoli Playstation 4. Če misliš, da lahko premagaš svoje prijatelje v pikadu, namiznem nogometu in FIFA 20, potem je zdaj čas, da se dokažeš. Pripelji jih zraven in pokaži, kdo je glavni/a.

//// PIKADO TURNIR////
Če pa ti prijatelji niso kos, boš imel/a priložnost, da premagaš tudi druge študente. V sredo, 4. 12. 2019, bo Zdrava zabava organizirala turnir v pikadu (posamezno in dvojice) in turnir v namiznem nogometu (dvojice). Pridi (sam ali s prijateljem) in pokaži, da si najbolj natančen in najboljši. Turnir v pikadu in namiznem nogometu se bo začel ob 18. uri, prijavnina znaša 5 €, prijave pa so mogoče pol ure pred začetkom dogodka. Zmagovalci bodo prejeli super nagrade!

Več informacij na spodnji povezavi: https://www.zdravazabava.com/turnir-rocnega-nogometa-in-pikada/

////FIFA TURNIR////
Če pa želiš dokazati, da si najboljši igralec igre FIFA 20, pridi v četrtek, 5. 12. 2019, ob 16. uri na turnir FIFA 20 na igralni konzoli Playstation 4!!! Dokaži, da imaš najbolj »spretne« prste, in premagaj vse ostale. Zmagovalci bodo prejeli super nagrade.

Prijave in informacije za turnir v FIFA 20 na povezavi: https://forms.gle/pEzDrGd9qKVduck77

Delež vsake naročene pijače času projekta bo namenjen v dobrodelne namene, zato ne odlašaj in naredi še nekaj dobrega za tiste, ki pomoč potrebujejo.

Zdaj si na potezi ti!?

 

Prenesi v: