• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Praznični Trivia night: Letni časi

9.12.2019
20:00
Štuk
Maribor
Veseli december se začenja in kaj je lahko lepše kot to, da se v sproščenem in prazničnem vzdušju skupaj s prijatelji poveselimo in razmigamo možgančke na novem, tokrat prazničnem Trivia večeru.

 

Tema tokratne Trivie so letni časi, kar pomeni, da se bomo preko vprašanj trivie popeljali skozi vse letne čase. Posebnost bo, da bo naša trivia imela kar 5 letnih časov. Verjetno si že lahko mislite kateri bo peti? ????????

Pridružite se nam v ponedeljek 9. decembra na prazničnem Trivia nightu, ki bo ponovno izveden v dvorani Štuk, kar pomeni, da se bo Trivie lahko udeležilo 40 ekip!

Tekmuje se v ekipah, ki so lahko sestavljene iz največ 4 študentov. Najboljše tri ekipe prejmejo zanimive nagrade. Prijava ekip bo potekala preko spleta in sicer na naslednji povezavi: https://forms.gle/zvsCk1p4jeyxLft98

Pridi, pokaži svoje znanje in skupaj z nami pričaraj praznično vzdušje tokratne meseca decembra. ??

 

Prenesi v: