• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Winter is coming: Mi2 & Alo!Stari

17.12.2019
21:00
Štuk
Maribor
Ker bo leto kmalu naokoli, je edino primerno, da ga zaključimo na pravi?? način z že tradicionalno zabavo Winter is coming, na kateri bomo skupaj z Mi2 in Alo!Stari proslavili zadnji študentski torek v koledarskem letu 2019.

 

Da pa ne boste z zadnjega študentskega torka odšli praznih rok, ima ŠOUM božiček tudi nekaj za vas?.

Obeta se nam torej nora zabava na ŠTUK-u, saj bomo v stilu zaključili to koledarsko leto in se dobro pripravili na novega!

Pričetek: 21:00

??VSTOPNICE (na voljo v kavarni ŠTUK):
Predprodaja: študenti 3€ / ostali 5€
Na dan dogodka: študenti 5€ / ostali 7€

 

Prenesi v: