• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Študentsko pustovanje 2020

25.2.2020
21:00
Štuk
Maribor
25. februar je prvi torek v novem semestru in, ker je takrat ravno pustni torek se ne bi spodobilo, da to ne bi ustrezno izkoristili.

 

Začeli bomo že takoj, ko vzide sonce, ko bomo pred ŠTUKom delili slastne krofe popolnoma brezplačno. ??????????????????????????????

Potem pa nadaljujemo zvečer ob 21h z veliko študentsko pustno povorko.

??????‍>?
Zaenkrat povemo le to, da pripravljamo res lepe nagrade.
Zato: !?STAY TUNED!?

To pa seveda še ni konec. Pustno rajanje nadaljujemo v dvorani ŠTUK z odličnim glasbenim programom.
Odlični __________, za popestritev pa so tu še_________! Pa naj zaenkrat ostane še skrivnost ;)

???Vstopnina???
Za vse maske vstop (pre)PROST. Ostali 5 eur.

 

Prenesi v: