• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Velika pustna povorka

25.2.2020
21:00
Kampus Gosposvetska
Maribor
Pred Študentsko pustovanje 2020 | ŠTUK bomo izbrali najboljšo skupinsko in posamično masko PUSTOVANJA!

 

ŠOUM in Študentski svet stanovalcev Študentskih domov UM pripravljata veliko študentsko pustno povorko.

????????????????????????????
Najboljše maske bodo nagrajene z:
- 30 € za najboljšo posamično masko in
- 100 € za najboljšo skupinsko masko.
????????????????????????????
(nagradi bosta podeljeni v obliki bona za ŠTUK)

Sodelovanje je preprosto! Za osvojitev nagrade se morate najprej spletno prijaviti ter nato udeležiti pustne povorke, ki se bo začela ob 21. uri pri študentskem domu 4. in zaključila v dvorani ŠTUK.
Tam bomo tudi podelili nagrade ter nadaljevali z rajanjem pozno v noč!
?????? ??????????????????????

Samo izvirnost, igrivost ... pustnih mask bo tekom VELIKE ŠTUDENTSKE PUSTNE POVORKE ocenjevala stroga komisija, ki bo kasneje na ŠTUKU podelila nagradi za najboljši maski.

Pohiti s prijavo!?Število mest je omejeno!? Spletno se prijavi na spodnjem obrazcu.

https://forms.gle/8vwFXcUdF5jJfBAK9 (v primeru slabega vremena ali premajhnega št. prijav se bo izbor izvedel v dvorani ŠTUK)

 

Prenesi v: