• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Večerja v temi

2.3.2020
18:30
Štuk
Maribor
Želiš poskusiti nekaj popolnoma novega in si pri tem izostriti čute kot so vonj, dotik in okus? Če je tvoj odgovor da, potem je to popoln dogodek za tebe!!

 

Tema, čista popolna tema, zraven pa hrana. To je ideja večerje v temi, ki je navdušila že ogromno ljudi v tujini in Sloveniji. Prepričani smo, da bo navdušila tudi tebe! Pridruži se nam na prvovrstnem kulinaričnem doživetju, kjer bomo s 3-hodnim menijem in s pomočjo okusa, vonja ter tipa ugotavljali kaj jemo. Da bo izkušnja še bolj edinstvena, bo celotni dogodek spremljal tudi zabavni interaktivni spremljevalni program.

// Sedaj te že zagotovo zanima, kako se lahko pridružiš. //

Vstopnice lahko kupiš v kavarni ŠTUK. Cena vstopnice je 10 €, ob nakupu vstopnice pa lahko izbiraš med mesnim in vegetarijanskim menijem. Število mest je omejeno, zato pohiti če želiš biti del nepozabnega dogodka.

Ob nakupu vstopnice moraš predložiti veljavno študentsko izkaznico!

Se »vidimo« v temi!!!?

 

Prenesi v: