• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Napovednik //

Glasbeni večer @Štuk | Take Off

20.10.2020
19:00
ŠTUK
Maribor
Skupina Take Off prihaja iz Slovenskih Konjic.

 

Sestavljajo jo mladi nadarjeni fantje, ki gojijo izjemno ljubezen do glasbe:
Alen Kovše - vokal in kitara,
Matic Pokorn - bas,
Jure Skaza - bobni,
Matic Mlakar - klaviature.

Preigravajo zelo raznoliko glasbo, da se najde kaj za vsakega glasbenega navdušenca. Uživajo ob izvajanju najrazličnejših zvrsti glasbe, od starih rockovskih hitov, ne manjka pa tudi funky ritmov ob katerih boste težko ostali pri miru. Njihova glasba prihaja iz srca in vas zagotovljeno ne bo pustila ravnodušne. Fantje imajo tudi že nekaj avtorskih komadov, veliko pa jih še prihaja.

Vabljeni v dvorano Štuk, v torek, 20. oktobra s pričetkom ob 19.00.

......
*V ŽIVO - Dogodek je brezplačen, je pa OMEJENO število obiskovalcev na max 40. Prevzem "brezplačne" vstopnice, ki velja kot rezervacija, je mogoč 1 uro pred predstavo.

Na dogodku ni strežbe pijač, lahko pa si jo naročite v kavarni ŠTUK in jo prinesete s sabo.
.......
*LIVESTREAM - na kanalih Dostop.si, ŠOUM in ŠTUK bo potekal tudi live prenos iz dvorane ŠTUK. Vabljeni vsi, da se pridružite koncertu iz domače dnevne sobe

..........................
Na dogodku se držimo priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe s COVID-19, zato nosimo masko, ohranjamo varnostno razdaljo, si razkužimo roke in na dogodek pridemo samo, če smo zdravi.

 

Prenesi v: