• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Psihološka svetovalnica //

Psihološka svetovalnica

Svetovanja bodo potekala vsako sredo med 15:30 in 18:30 uro.

20.11.2013 1:30:15 PM
Na Študentski organiziciji Univerze v Mariboru opažamo, da se vedno več študentov sooča s številnimi osebnimi težavami. Stres in depresija sta veliki težavi mladih, zato smo se odločili, da jim priskočimo na pomoč z brezplačnimi individualnimi svetovanji.


Svetovanja potekajo že 4. leto pod vodstvom priznane psihologinje Vite Poštuvan. Prizadevamo si, da bi mlade opremili z veščinami reševanja konfliktnih situacij in poskrbeli za njihovo duševno zdravje. Letos pričnemo z izvajanjem svetovanj 27. 11. 2013 ob 15.30 uri. Svetovanja bodo nato potekala vsako sredo med 15:30 in 18:30 uro. Več informacij in prijave na brezplačna individualna svetovanja: svetovalnica@soum.si

Letos pričnemo z izvajanjem svetovanj 27. 11. 2013 ob 15.30 uri. Svetovanja bodo nato potekala vsako sredo med 15:30 in 18:30 uro.
Letos pričnemo z izvajanjem svetovanj 27. 11. 2013 ob 15.30 uri. Svetovanja bodo nato potekala vsako sredo med 15:30 in 18:30 uro.
Prenesi v: