• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Pomagajmo Karmen, Mateji in Tamari //

Pomagajmo Karmen, Mateji in Tamari

Dobrodelni študentski koncert

17.3.2014 12:07:35 PM
ŠOUM v sodelovanju s Solidarnostnim skladom 25. marca 2014 organizira SOCIOŠPIL - dobrodelni koncert za študente v stiski.


Koncert bo potekal v dvorani Štuk s pričetkom ob 22. uri. Na dan koncerta bomo prodajali karte v vrednosti 3 EUR, izkupiček katerih bomo v celoti namenili v dobrodelne namene, hkrati bomo na koncertu obiskovalce spodbujali k darovanju prostovoljnih prispevkov, prav tako pa bo Štuk del sredstev od prodane pijače namenil v dobrodelne namene. 

Pridobiti želimo finančna sredstva, s katerimi bomo pomagali trem socialno ogroženim študentkam Univerze v Mariboru - Mateji, Karmen in Tamari, saj se zavedamo, da je vedno več takšnih študentov, ki potrebujejo finančno pomoč, pripomočke za šolanje, pripomočke zaradi zdravstvenih težav in kljub nekaterim ugodnostim, ki jih lahko koristijo v času izobraževanja, še zmeraj težko shajajo čez mesec. 

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopali Emkej, Trkaj, 6Pack Čukuru & The Hangover Ladies, Bilbi in Jean Bačić Quartet. Kasneje se bo dogodek nadaljeval s programom DJ-ja.

Več informacija najdete tukaj.

Na dan koncerta bomo prodajali karte v vrednosti 3 EUR, izkupiček katerih bomo v celoti namenili v dobrodelne namene
Na dan koncerta bomo prodajali karte v vrednosti 3 EUR, izkupiček katerih bomo v celoti namenili v dobrodelne namene
Prenesi v: