• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Finale ŠOUROCK'14 //

Finale ŠOUROCK'14

Gostje večera - skupina Hladno pivo

5.5.2014 1:49:21 PM
Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) pripravlja v torek, 6. maja 2014 finale študentskega natečaja za izbor najboljše študentske / dijaške glasbene rock skupine ŠOUROCK '14. V finalu se bodo pomerile zmagovalne skupine treh predizborov: Applesauce Lorraine, Ram session in Fed horses ter finalisti po izboru publike – Chain of fools. Finale bo potekalo v Študentskem kulturno prireditvenem centru ŠTUK, s pričetkom ob 21. uri. Vstop je prost, posebni gostje večera bodo zmagovalci lanskoletnega natečaja, skupina Hulahoop in priznana glasbena zasedba Hladno pivo.

 

Vodja projekta Jan Sredenšek dodaja: »ŠOUM bo zmagovalni skupini natečaja, ki jo bo izbrala strokovna žirija, zagotovila številne nastope po Sloveniji, snemanje singla, poskrbela za celostno podobo skupine in podporo pri grajenju glasbene kariere. Zmagovalci že imajo zagotovljene nastope na Lampiončkih 2014, Festivalu Lent, KKŠ Summer festu, v KMKC Kompleks Ravne na Koroškem, MC Pekarna, Orto Baru in na ŠTUKu. Vsekakor se nam obeta zanimivo finale in predvsem veliko kvalitetne glasbe.«

Strokovno komisijo letošnjega natečaja sestavljajo Jan Sredenšek, Jaša Lorenčič, Max Gregor, Marko Furek in Marko Jakopanec. Ambasador natečaja je Tone Kregar, pevec ene najbolj priznanih slovenskih zasedb - Mi2, ki bo v finalu tudi član strokovne komisije.

Na letošnji natečaj se je prijavilo kar 39 glasbenih skupin. ŠOUM je doslej v okviru ŠOUROCK-a omogočila že več kot 280 mladim skupinam iz vse Slovenije, da svoje ustvarjanje predstavijo pred širšo publiko.

ŠOUM bo zmagovalni skupini natečaja, ki jo bo izbrala strokovna žirija, zagotovila številne nastope po Sloveniji, snemanje singla, poskrbela za celostno podobo skupine in podporo pri grajenju glasbene kariere.
ŠOUM bo zmagovalni skupini natečaja, ki jo bo izbrala strokovna žirija, zagotovila številne nastope po Sloveniji, snemanje singla, poskrbela za celostno podobo skupine in podporo pri grajenju glasbene kariere.
Prenesi v: