• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Mesec zdravja mladih //

Mesec zdravja mladih

Kadilska policija, Akcija 0,0, Shake it baby in pohod na Kalvarijo

7.5.2014 2:49:42 PM
Študent, maja je čas za zdravje! V Študentski organizaciji Univerze v Mariboru v sodelovanju z Mestno občino Maribor zate pripravljamo Mesec zdravja mladih. V maju ti bomo tako postregli z zabavnimi dogodki in ti pokazali, da ni potrebno veliko za zdravo življenje.

 

Vse tiste "ta najbolj zdrave" in pridne bomo nagradili z nagajivimi majčkami in simpatičnimi darilci. Pridi, zdravja ne bo manjkalo! Zato ne manjkaj tudi ti. :)

Vrhunec mesečnega "zdravega" dogajanja bo zagotovo 1. študnetski nočni pohod na Kalvarijo. 19. maja se bomo ob 19. uri dobili pred ŠTUKom in se skupaj sprehodili na "vrh" mesta Maribor.

Pridružiš se nam lahko na akcijah meseca zdravja ob teh terminih in na sledečih lokacijah: 

 • 13. 5. 2014 -  Zelena ploščad ob študentskem kampusu na Gosposvetski (Kadilska policija, Akcija 0,0 in Shake, it baby) 
 • 19. 5. 2014 - Študentska Kalvarija (1. nočni pohod na Kalvarijo in Shake, it baby) - dobimo se pred Štukom 
 • 26. in 27. 5. 2014 - Okolica Štuka (Kadilska policija in Akcija 0,0) 
V mesecu maju boste lahko spili tudi kakšen brezalkoholni koktejl. Tudi na nočnem pohodu na Kalvarijo :)
V mesecu maju boste lahko spili tudi kakšen brezalkoholni koktejl. Tudi na nočnem pohodu na Kalvarijo :)
Prenesi v: