• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Dodatni rok za sprejem v študentske domove //

Dodatni rok za sprejem v študentske domove

Z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne!

5.2.2015 1:39:36 PM
Študenti, ki študirate na Univerzi v Mariboru, stalno bivate zunaj univerzitetnega središča in potrebujete nov dom, imate dodatno možnost, da se vselite v študentski dom!

 

Na spletnem portalu eVŠ bivanje (http://portal.evs.gov.si/bivanje/) boste lahko oddali prošnjo za sprejem v dveh dodatnih rokih:

 • od 5. 12. 2014 do 9. 1. 2015
 • od 3. 2. 2015 do 3. 3. 2015

Prošnjo oddate elektronsko:

A) Z uporabniškim imenom in geslom: ko na vaš elektronski naslov prejmete potrditev, da je bila prošnja uspešno oddana, vsebino prošnje natisnete in obvezno podpišete (vi in člani vaše družine) ter jo priporočeno pošljete na naš naslov do roka.

B) S kvalificiranim digitalnim potrdilom (elektronskim podpisom) - ni potrebno pošiljati natisnjene prošnje, skenirana podpisana soglasja družinskih članov priložite elektronski prošnji.

Z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne! Obravnavali bomo samo prošnje elektronsko oddane, poslane priporočeno po pošti ali oddane osebno do vključno 9. 1. 2015 oziroma do 3. 3. 2015.

Več informacij najdete v prilogi.

Na spletnem portalu eVŠ bivanje boste lahko oddali prošnjo za sprejem v dveh dodatnih rokih.
Na spletnem portalu eVŠ bivanje boste lahko oddali prošnjo za sprejem v dveh dodatnih rokih.
Prenesi v: