• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Prijavi se na Študentsko delovno brigado //

Prijavi se na Študentsko delovno brigado

Odprte prijave na 17. Študentsko delovno brigado

20.4.2015 1:51:27 PM
ŠOUM je odprla prijave na že 17. Študentsko delovno brigado. Ta se bo od 17. 7. do 26. 7. 2015 odvila v Občini Dobrovnik Prijave so mogoče preko spletne strani www.dostop.si/sdb


Letošnja, že 17. Študentska delovna brigada bo potekala v občini Dobrovnik, od 17. 7. do 26. 7. 2015, kjer bomo pomagali pri odpravljanju posledic poplav, obnavljanju sprehajalnih poti, mostov, klopi in drugih opravilih. Študentska delovna brigada je humanitarni projekt, ki se je pričel v Bovcu po potresu leta 1998. Takratni študentje mariborske univerze so se odločili, da priskočijo na pomoč prizadetim prebivalcem Posočja in jim s svojim delom omogočijo čimprejšnjo vrnitev življenja na stare tirnice. Z veliko vloženega truda in volje smo s skupnimi močmi to uspeli doseči ne samo v Bovcu, ampak tudi v ostalih petnajstih krajih po Sloveniji. Dokazali smo, da se lahko z dobro voljo in pridnim delom doseže skoraj nemogoče.

Če želiš pomagati in postati del brigadirske družine tudi ti, se prijavi na www.dostop.si/sdb, do 10. junija 2015.

Okoli 50 študentov vsako poletje združi prijetno s koristnim. Čas da se nam pridružiš tudi ti! :)
Okoli 50 študentov vsako poletje združi prijetno s koristnim. Čas da se nam pridružiš tudi ti! :)
Prenesi v: