• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Razpis za subvencionirano bivanje 2015/16 //

Razpis za subvencionirano bivanje 2015/16

Objavljen je Razpis za subvencionirano bivanje študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2015/16

2.6.2015 9:20:09 AM
Na spletnih straneh ministrstva za izobraževanje so objavili razpis za subvencionirano bivanje za študijsko leto 2015/16. Časa za oddajo prošenj je sicer še na pretek, a nikar ne odlašajte do zadnjega dneva!

 

Pri obravnavi prošenj za sprejem se upoštevajo materialni položaj prosilca, njegov uspeh pri študiju in oddaljenost njegovega doma od fakultete. Pri sprejemu v dom se upoštevajo tudi težke socialne ali zdravstvene razmere prosilca, ki v preteklosti ni bil izključen iz doma.

Skupaj je letos razpisanih 14.825 mest za subvencionirano bivanje, in sicer za sprejem 5.351 in 9.474 za podaljšanje bivanja.

Študentje morajo prošnjo za sprejem ali podaljšanje oddati najkasneje do 14. avgusta 2015 na spletnem portalu eVŠ.

Prenesi v: