• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
S KAMRICO študentje tudi letos pravočasno do strehe nad glavo //

S KAMRICO študentje tudi letos pravočasno do strehe nad glavo

29.7.2015 9:40:40 AM
Borza študentskih sob in stanovanj Kamrica, ki so jo pred enajstimi leti ustanovili Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM), Študentski servis Maribor in Zavod PIP, poleg brezplačnega iskanja sobe oziroma stanovanja, uporabnikom ponuja še številne druge ugodnosti.

 

Kamrica deluje v okviru portala za mlade Dostop.si (www.dostop.si/kamrica), kjer sta zbrana tako ponudba, kot povpraševanje po sobah in stanovanjih (oddaja oglasa je brezplačna). Najemnikom in najemodajalcem pa Zavod PIP brezplačno nudi še pravno pomoč, posredovanje pri sklepanju najemnih razmerij, pripravo najemne pogodbe, posredovanje v primeru spora, pa tudi možnost arhiviranja najemnih pogodb.

 

KAMRICA je največja baza brezplačnih oglasov za najem oziroma oddajo sob in stanovanj. V enajstih letih delovanja je bilo oddanih več kot 45.000 oglasov, od julija 2011 je bilo zabeleženih okoli 5 milijonov ogledov strani ter 1.975.662 obiskov s strani 465.662 različnih obiskovalcev. Spodbudno je še, da se vse več uporabnikov (tako najemodajalcev kot najemnikov) spletne strani odloča za pravno svetovanje, povezano z najemnimi razmerji.

Vse informacije o brezplačni posredovalnici sob je mogoče dobiti na telefonski številki 02 234 21 46, na elektronskem naslovu kamrica@dostop.si, osebno v Zavodu PIP ter v vseh enotah Študentskega servisa Maribor. Oglas je moč oddati osebno v Zavodu PIP, po telefonu ter preko spletne strani www.dostop.si/kamrica, kjer se ni potrebno registrirati za podrobnejši ogled prostih sob.

 

ŠOUM opozarja tudi vse študente, da se rok za sprejem in podaljšanje bivanja v študentske domove izteče 14. 8. 2015. 

 

#  #  #

 

DODATNE INFORMACIJE:

Študentska organizacija Univerze v Mariboru
Dejan Spital, svetovalec za odnose z javnostmi
telefon 02/ 234 20 90
e-pošta: dejan.spital@soum.si

in

Zavod PIP
Miha Šimon
telefon: 02/ 234 21 46
e-pošta: miha.simon@zavodpip.si

 

 

V kolikor na začetku ne boste dobili postelje v študentskem domu, si streho nad glavo poiščite na Kamrici.
V kolikor na začetku ne boste dobili postelje v študentskem domu, si streho nad glavo poiščite na Kamrici.
Prenesi v: